header foto header foto header foto header foto
 
Senioren Elftal Commissie Jul
30

Studentenhockey in Wageningen!

Nieuws afbeelding Studenten opgelet! 
  • Kom je komend jaar hier studeren of studeer je hier al? 
  • Heb je zin om te sporten in een team? 
  • En wil je na de training of wedstrijd nog gezellig een drankje doen? 
Kom dan hockeyen bij de WMHC! 

De WMHC is een hockeyvereniging met een groot aantal studenten en oud-studenten. Naast de vele jeugdteams zijn er 6 heren- en 7 damesteams, variërend van zeer prestatief tot recreatieve beginners. 
Verder beschikt de WMHC over 4 kunstgrasvelden en kan elk team twee keer per week trainen.

Kosten lidmaatschap
WMHC houdt rekening met de studenten. De kosten voor een studentenlidmaatschap zijn slechts €192, een stuk goedkoper dan het reguliere lidmaatschap! Om in aanmerking te komen voor het studententarief moet je wel kunnen aantonen dat je ingeschreven staat bij een Nederlandse onderwijsinstelling voor hoger of universitair onderwijs. Maar ook studenten die een MBO opleiding volgen krijgen deze korting. Verder is het voor studenten mogelijk om in 8 termijnen te betalen, wat de financiële aanslag op je studentenrekening spreidt. Ook als je besluit om een half jaar te spelen kan hier rekening mee worden gehouden qua financiën.

Trainend lid
Er zijn veel studenten die graag trainend lid willen worden, omdat ze nog één of meerdere jaartjes thuis willen blijven hockeyen. Het eerste jaar kost dit slechts €136. Je kunt dan meetrainen met een team van je eigen niveau. Na het eerste jaar kost dit €170.

Sportkaart korting
Studenten die lid zijn van WMHC én in het bezit zijn van een sportkaart, kunnen €30 terugkrijgen van Sportstichting Thymos. Formulieren hiervoor kun je vinden op http://www.swuthymos.net/.

Introtrainingen
Wil je voordat het seizoen begint een keertje meetrainen om kennis te maken met de WMHC, dat kan! Het maakt niet uit of je beginner bent of de sterren van de hemel speelt, we hebben voor elk niveau een passend team. Ook niet-studenten zijn natuurlijk van harte welkom.

Dames - Heren
Je kunt meedoen met een training van een team op jouw niveau. Mail hiervoor naar [email protected].

Tot ziens op de WMHC!

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner