header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jul
11

WMHC zwaait hun Oranje held Xan de Waard uit naar de Olympische Spelen

Nieuws afbeelding


WMHC is er natuurlijk enorm trots op dat ‘oud Wageningen speelster’ Xan de Waard binnenkort met Oranje speelt tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Haar hockeycarrière begon ooit bij de Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC), waarna er vele indrukwekkende hockeyprestaties volgden. Xan heeft zich nu voor de derde keer in haar carrière gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Voor het vertrek naar Parijs komen de Oranje Dames twee keer in actie tijdens de Uitzwaaiwedstrijden op het complex van HC Zwolle op 14, 16 en 18 juli. Voor hockeyfans is dit een mooie kans om de teams nog een keer aan te moedigen en hen veel succes te wensen tijdens de Olympische Spelen. 

Op zondag 14 juli loopt vanuit WMHC ons jeugdlid Stella Trooster mee in de line-up. Zij heeft hierbij ons clubtenue aan. Stella heeft de winactie van de KNHB gewonnen en mag Xan persoonlijk uitzwaaien. Wij willen de KNHB hiervoor bedanken. Wat een super leuk idee om kinderen van de eerste club van de international de kans te geven om mee te lopen! #dromenbeginnenhier 

 


"Wij wensen alle Oranje hockeyers ontzettend veel succes in Parijs en juichen natuurlijk in het bijzonder onze Xan van harte toe!” en Stella geniet ervan.

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner