header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie Jul
11

In Memoriam Thijs Harkema

Nieuws afbeelding


Afgelopen zondag kreeg ik van Stephan, zoon van Thijs Harkema, het verzoek om ons (zijn) hockeyteam er van in kennis te stellen dat Thijs vredig was ingeslapen. Tip-in Thijssie is meer dan 30 jaar een zeer belangrijke rader geweest in de goed geoliede Vet- C (tegenwoordig MHC wagenbeek) machine. El Capitano, omdat hij 2 x de eer heeft gehad om aanvoerder te mogen zijn, was tot het eind toe geïnteresseerd in de sportieve prestaties van zijn team (gekscherend de Harkemase boys genoemd) terwijl hij zelf een oneerlijk strijd tegen kanker moest voeren. 

Onze laatste speeldag kwam hij nog kijken met zoon, schoondochter en kleinzoon. Hij gaf toen nog aan dat hij, als het maar even mogelijk was, de opening van het seizoen weer, al of niet spelend, van de partij zou zijn. Het heeft helaas niet zover mogen komen ondanks zijn positieve instelling en wil om door te gaan. 

Thijs stond zeer prettig in het leven, Was op en top ‘family man’, had plezier in zijn werk en zijn werk had plezier in hem. Door zijn vele, ook buitenlandse, connecties, hebben wij onvergetelijke toernooien in o.a. Brussel gespeeld. Veel te vroeg is een eind gekomen aan het leven van een echte, méér dan hockeyvriend. Wij en ook de tweede paal zullen hem gaan missen.

Miel Franck, Namens Veteranen-C (MHC Wagenbeek)

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner