header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Selecties Jun
15

Informatie selectieteams: zomer 2024

Nieuws afbeelding
Start trainingen 

Het is bijna zomervakantie. Voordat de vakantie begint willen we jullie graag alvast informeren over de start van het volgende seizoen (2024/2025). WMHC hecht veel waarde aan een goede balans tussen intensief hockeyen en voldoende rust. Een goede start vermindert namelijk de kans op blessures.

Zomervakantie en Voorbereiding
We vinden het belangrijk dat onze spelers kunnen genieten van een zomervakantie en hopen dat de zomerstop bijdraagt aan het mentaal en fysiek opladen voor een nieuw school- en hockeyjaar. Helaas kunnen wij geen rekening houden met de verschillende vakanties in de regio’s. Bovendien ligt de prestatiedruk bij de KNHB vooral in het eerste deel van het seizoen, omdat teams zich dan kwalificeren voor de vervolgcompetities.

Ambitie en Voorbereiding Eerste-Lijn Teams
Onze ambitie voor de eerste-lijn teams is om zo hoog mogelijk te spelen. Daarom willen we dat deze teams zich optimaal kunnen voorbereiden op de competitiestart. De voorbereiding en trainingen voor de meiden van MO18-1, MO16-1, MO14-1 en MO14-2 beginnen op 19 augustus 2024. We vragen jullie hiermee rekening te houden, zodat de teams compleet kunnen starten.

Competitiestart
De KNHB-competitie start volgens de huidige planning op zaterdag 7 september. Dit betekent dat we onze leden uit de eerste-lijn teams vragen op tijd terug te zijn van vakantie, zodat we met volledige teams kunnen beginnen aan de voorbereiding. Op de website van de KNHB staat ook al een speeldagenkalender voor 2024-2025. URL: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/speeldagenkalenders#speeldagenkalenders-2024-2025
Ook spelers uit de breedteteams kunnen volgend seizoen in een selectieteam geplaatst worden. Voor hen gelden dezelfde data. Spelen in een selectieteam is niet geheel vrijblijvend; we verwachten dat leden van een selectieteam bij alle trainingen en wedstrijden aanwezig zijn.

Vragen?
Wijzigingen kunnen plaatsvinden als de definitieve planning van de KNHB anders blijkt te zijn dan nu aangenomen. We zullen dit zo snel mogelijk communiceren. Als een speler niet (meer) in een selectieteam wil spelen of als er vragen zijn, neem dan contact op via [email protected]. We willen jullie bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid bij WMHC tijdens afgelopen seizoen. We kijken uit naar een succesvol en plezierig nieuw seizoen. Voor nieuwe leden, welkom bij WMHC! We staan klaar om jullie te ondersteunen en te zorgen dat jullie een geweldige start maken. 

We hopen jullie hiermee tijdig en voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Teun de Jong, bestuurslid Hockeyzaken  
Sacha Schellaars, bestuurslid Junioren  
Nicole Jonk, technisch coördinator WMHC  
Vincent Loeffen, technisch coördinator WMHC
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner