header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
3

Focus op voeding en vochtinname rondom de trainingen en wedstrijden

Nieuws afbeelding

Hoi Allemaal!

Wij zijn 3 studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en zitten in het laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Aankomend half jaar gaan wij ons bezig houden met jullie hockey club. Wij focussen ons op de voeding en vochtinname rondom de trainingen en wedstrijden. Dit gaan wij doen bij de meiden selectieteams O14-1, O14-2, O16-1 & O18-1. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de hockeyprestaties van de speelsters. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jullie mee te geven welke effecten voeding en vocht kunnen hebben op jullie prestaties. Omdat het om jullie gaat, willen wij ook graag met meerdere van jullie, en/of jullie ouders, in contact komen voor meer informatie. Daarvoor zal er op tijd contact opgenomen worden.

Mochten jullie vragen of ideeën hebben, neem dan gerust contact met ons op: dat kan via het emailadres van de organisatie: [email protected]. Zij zullen ervoor zorgen dat wij deze email ontvangen, waarop jullie daarna een reactie krijgen vanuit ons.  

Je zult ons misschien wel tegenkomen op de club, tijdens de trainingen of een wedstrijd. We willen graag kennismaken met jullie en de sport.

Groetjes en wie weet tot snel,

Fedde, Lesley & Simone

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner