header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Feb
1

Verslag zaalseizoen MO18-1

Nieuws afbeelding


Na eerst op het veld Super A te hebben gehaald, kwam een deel van de meiden van MO18-1 dit zaalseizoen uit in de Topklasse. Onder de bezielende leiding van Jos begon de groep enthousiast aan de competitie. Waar het eerste weekend 4 punten mee naar Wageningen werden genomen, lukte het het tweede weekend helaas niet om punten te behalen.

 

De coach hield alle vertrouwen in de groep en gaf ze het volgende weekend een opdracht mee "Speel met plezier en zorg dat je jezelf na afloop geen verwijten kunt maken”. En dat hebben de meiden gedaan. Tijdens de eerste wedstrijd tegen Nijmegen werd er flink gestreden met als resultaat een mooie 2-2. Direct daarna stond de wedstrijd tegen Zwolle op de planning. Na een 2-0 achterstand kwam Wageningen terug tot 2-1, en werd het echt spannend. Ondanks wat dubieuze beslissingen van de scheidsrechters hield Wageningen stand. Wat een ontlading toen tijdens de uitspeelcorner de gelijkmaker werd gescoord!

 

Wageningen kreeg vertrouwen en vertaalde dit naar 12 punten in de volgende 2 weekenden. De verschillen tussen de nummers 1 en 5 in de poule bleven klein en er kon nog steeds van alles gebeuren.

 

Tijdens het laatste speelweekend zou het er om gaan. Union had wat goed te maken en had ook nog zicht op een plek bij de beste drie. Wageningen begon de wedstrijd fel en kwam snel op voorsprong. Geen moment gaf Wageningen de controle uit handen en met een 5-1 waren de 3 punten binnen. Op het andere veld verloor GHBS, waardoor de tweede plek en daarmee deelname aan het NK zeker was!

 

Afgelopen zondag werd in Valkenhuizen de 1/8 finale gespeeld tegen Rotterdam. Wat ontzettend mooi om te zien dat het publiek in zulke grote getalen aanwezig was. Familie, vrienden, WMHC Dames 1 en andere WMHC'ers zaten op de tribune om de meiden toe te juichen. Helaas bleek Rotterdam de betere partij en hield het avontuur hier op.

 

De meiden mogen vol trots terugkijken op een heel goed zaalseizoen waarin mooie stappen zijn gezet, zowel individueel als groep.

 

Iedereen bedankt voor alle support en we zien jullie graag weer langs de lijn waar we gaan strijden om een mooie plek in de Super A!

 

 

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner