header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
18

Voorbereiding seizoen 23/24

Nieuws afbeelding

Beste Spelers en Speelsters van WMHC,


We willen jullie alvast over de start van het volgende seizoen (2023/2024) informeren.WMHC vindt een goede start en balans tussen intensief hockeyen en een goede rustperiode belangrijk. Immers een goede start vermindert de kans op blessures.

Wij vinden een zomervakantie voor onze spelers van belangen hopen dat de zomerstop bijdraagt aan het mentaal en fysiek opladen voor een nieuw school- en hockeyjaar. WMHC heeft natuurlijk geen invloed op de diverse vakantie regio’s en is het vooralsnog bij de KNHB zo geregeld dat de prestatiedruk vooral in het eerste deel van het seizoen ligt, teams kwalificeren zich juist dan voor de diverse vervolgcompetities.

De KNHB competitie start zoals de bond nu aangegeven heeft op zaterdag 3 september 2023. Dit betekent dat, als wij een goede voorbereiding willen creëren voor de eerste-lijn teams, we hen vragen op tijd terug te zijn van vakantie, zodat tijdig met volledige teams gestart kan worden aan de voorbereiding.

We verwachten dat de spelers die komend seizoen gaan spelen in MO18-1, MO16-1, JO16-1, MO14-1 en MO14-2 op 14 augustus 2023 terug zijn om te starten met de voorbereiding.

Ook spelers uit een breedte team kunnen komend seizoen in een selectieteam geplaatst worden. Ook voor deze spelers gelden deze data. Spelen in een selectieteam is namelijk niet geheel vrijblijvend. De vereniging investeert in selectieteams en verwacht daarvoor ook wat terug. Zo vinden we dat een lid van een selectieteam o.a. alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig dient te zijn. Is een speler niet aanwezig kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches in overleg met de TC maatregelen moeten nemen.

Wijzigingen kunnen plaatsvinden als blijkt dat de definitieve planning van de KNHB anders is dan nu aangenomen. We zullen dit dan zsm communiceren.

Mocht een speler niet (meer) in een selectieteam willen spelen of zijn er vragen, dan kan dat via [email protected]

Wij hopen hiermee jullie tijdig en voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Simone Konings, bestuurslid Hockeyzaken

Sacha Schellaars, bestuurslid junioren

Nicole Jonk, technisch coördinator WMHC

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner