header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
18

Opzeggen en wijzigen lidmaatschap

Nieuws afbeelding


Stop je volgend seizoen met hockeyen of je wilt je lidmaatschap wijzigen? Geef dit op tijd door aan de ledenadministratie.

Vóór 1 mei 2023
Stop je met hockeyen? Stuur dan vóór 1 mei 2023 een e-mail naar [email protected]. Zet in je bericht waarom je stopt met hockeyen.  Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je opzegging. Pas dan is je opzegging definitief.

Opzeggingen bij de coach, trainer, teamgenoot of aanvoerder zijn geen officiële opzeggingen. Zij worden natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte gesteld!

Eindexamenkandidaten
Doe je dit jaar eindexamen en weet je nog niet of je komt seizoen doorgaat met hockeyen, dan heb je de mogelijkheid om later je lidmaatschap op te zeggen. Wel zou het fijn zijn als je aangeeft bij de jeugd commissie wat je eventuele plannen zijn zodat daar al enigszins rekening mee gehouden kan worden bij de teamindeling, zet in n je bericht dat je eindexamen doet en nog niet zeker weet of je doorgaat in september. Weet je al zeker dat je los van je eindexamen uitslag geen lid blijft laat het dan spoedig weten.

Studenten
Studenten kunnen opzeggen tot 1 juni 2023.

Kosten bij te laat opzeggen
Zeg je te laat op? Dan betaal je:

o   tussen 1 mei (voor studenten 1 juni) - 1 augustus: € 75,-

o   tussen 1 augustus - begin competitie: € 100,-

o   na competitiestart: volledige jaarcontributie

Wijzigen lidmaatschap vóór 15 augustus 2023
Wil je komend seizoen trainingslid worden in plaats van spelend lid of andersom. Geef dit zo snel mogelijk door, maar uiterlijk vóór 15 augustus 2023. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected].

Je gaat een lidmaatschap aan voor een heel seizoen. Tussendoor opzeggen kan niet. Als je aan de start van het seizoen spelend lid bent, geldt dit voor het hele seizoen. Als je trainingslid bent, kun je tijdens het seizoen wel spelend lid worden. Er moet dan wel ruimte zijn in een team. Studenten die op stage gaan, kunnen gebruik maken van het stage lidmaatschap (half jaar).

Meer informatie
Alle informatie over het lidmaatschap en contributie staat op de website van WMHC.

Vragen?
Stuur een e-mail naar [email protected].

 

Hartelijke groet,

Ine van der Fels – Klerx en Sandra Steeghs
Ledenadministratie WMHC

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner