header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Maa
14

Van de Sponsorcommissie

Nieuws afbeelding
WMHC Sponsorcommissie is verheugd om te melden dat er hernieuwde overeenkomsten zijn afgesloten met;

Parketmeester Wageningen - Holleman Parket (Houten vloeren, PVC vloeren, Laminaatvloeren & Kurk) Holleman Parket BV, heeft nog meer aandacht voor uw interieur.

Al meer dan 30 jaar is Holleman Parket BV een gerenommeerd specialist in parketvloeren. In de loop der jaren is de aandacht voor vloeren en interieur sterk gegroeid. Wij gingen mee in die ontwikkeling. Onze drijfveer is u een totaalpakket voor vrijwel elke plek in uw huis te kunnen aanbieden. Geen tien verschillende leveranciers meer – nee: één aanspreekpunt voor al uw vragen! U vindt bij ons in Wageningen o.a. tapijt, traplopers, marmoleum, schitterende vloerkleden, vloerverlichting en raambekleding.
http://www.holleman.nl/

Jenx communicatie- en reclamebureau

Jenx communiceert! Over agri, food en meer. Wij zijn een allround bureau voor projecten waarin communicatie een sleutelrol vervult. Jenx adviseert over strategie, aanpak en concept. Jenx ontwikkelt en voert uit. Dat doen we vanaf de campus van Wageningen Universiteit. Uitdagend project? Plotselinge verandering? Nieuwe koers? Op de barricaden? Jenx!
https://www.jenx.nl/


Van Putten Van Apeldoorn Notarissen
Van Putten Van Apeldoorn notarissen is een laagdrempelig kantoor voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Ons dienstenpalet is breed. We willen namelijk bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven, zowel zakelijk als privé, betrokken zijn. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, het kopen van een huis of een testament. Van de oprichting van uw BV tot de bedrijfsoverdracht. Eén aanspreekpunt en één vertrouwd gezicht. Met alle specialismen die wij in huis hebben, bent u verzekerd van een optimale dienstverlening. VPVA notarissen, zeker weten.
https://www.vpvanotarissen.nl/Henk Scholten Volvo

Beleef het goede gevoel bij Henk Scholten Volvo.
Henk Scholten is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Volvo zijn zonder onze klanten?
Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw Volvo zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten Volvo’.
https://www.henkscholten.nl/
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner