header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Aug
30

WMHC verwelkomt Pi-Academie!

Nieuws afbeelding Mijn naam is Pia de Wolf- Sanders. Ik heb zelf jaren onder de lat gestaan. Ik ben gestart met keepen op mijn 9de jaar. Fascinerend vond ik het, die dingen aan je benen… en die passie heeft mij nooit meer losgelaten! Ik probeer mijn passie over te brengen aan de keepers die bij de Pi-Academie de trainingen komen volgen. Keepen doe je met je hart, je moet het voelen.

Mijn ervaringen als keeper heb ik vooral opgedaan bij de verschillende selectieteams. Ik heb in Nederlands B en A gespeeld en bij verschillende clubs in Dames 1. Ik heb als studie het C.I.O.S gedaan waar ik aan mijn lesvaardigheden heb kunnen werken.
De doelstelling binnen de Pi-Academie is dat iedere keeper ongeacht niveau of leeftijd plezier beleefd aan de trainingen. Daarnaast natuurlijk het leren en toepassen van de aangeleerde oefenstof. 

Ik geef iedere dag van de week bij verschillende clubs in de regio training maar op dinsdag en woensdag ben ik bij WMHC te vinden. Ben keeper, trainer, coach of ouder, mijn deur staat altijd open voor vragen. Ik vind het welzijn van de keeper belangrijk dus de samenwerking waarmee de keeper te maken krijgt tijdens het uitvoeren van zijn/haar taak moet zo soepel mogelijk verlopen zodat iedereen het optimale eruit kan halen!
Dit seizoen starten bij WHMC; ik heb er reuze veel zin in!!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner