header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage Aug
30

Werving scheidsrechters

Nieuws afbeelding


Voor elke hockeywedstrijd zijn in het veld 24 mensen nodig: 22 spelers en 2 scheidsrechters.

Door diverse oorzaken is ons contingent vaste scheidsrechters voor de zaterdag en zondag flink geslonken. We zijn daarom op zoek naar leden, ouders en vrijwilligers die het leuk vinden om op zaterdag wedstrijden van onze jeugdteams of op zondag senioren en veteranenwedstrijden in goede banen te leiden.

Of je nu elke week of incidenteel wilt fluiten, jonge beginnende scheidsrechters wilt begeleiden, of op een andere manier wilt bijdragen, je bent meer dan welkom bij ons scheidsrechtercorps.

Als je al een scheidsrechterkaart hebt, geef dan aan ons (scheidsrechterscommissie) door dat je op zaterdag en/of zondag wilt fluiten. Als je een voorkeur hebt voor welk niveau en welke tijd je wilt fluiten, meldt dat dan ook zodat we daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Als je nog geen scheidsrechterkaart hebt, maar wel bereid bent die te halen, dan gaan we jou daarin het zo gemakkelijk mogelijk maken. Tegenwoordig kun je via e-learning en digitaal examen snel een  kaart halen. Ben je geslaagd en ga je fluiten, dan zullen we in het begin zorgen voor begeleiding door ervaren scheidsrechters.

We gaan dit seizoen ook weer onze B-jeugd een scheidsrechtercursus laten volgen zodat we ook van onderaf aanvulling van scheidsrechters krijgen.

We horen graag van je via [email protected]


Met vriendelijke groet,

Scheidsrechtercommissie

Ger Willems
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner