header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
17

Huldiging jeugdkampioenen 21-22

Nieuws afbeelding

JC2, MC1 en JA2 kampioen

 

Donderdag zijn onze veldkampioenen JC2, MC1 en JA2 gehuldigd. Met een glanzende medaille om hebben ze met ‘champagne’ hun kampioenschap gevierd. Onze speciale dank naar de trainers, coaches en managers voor hun begeleiding. Uiteraard zijn al onze teams zowel op het veld als in de zaal kampioenen en willen we ook hen bij deze in het zonnetje zetten! We zijn als club super trots op ieders inzet en enthousiasme! Onderstaand een korte greep uit het materiaal dat wij voor de speech hebben ontvangen:

 

"MC1 heeft dit jaar gestreden voor de top. De eerste helft van het jaar speelden we topklasse. We schrokken wel een beetje toen we de tweede helft van het jaar subtop moesten spelen. Toch hebben we gestreden tot het eind in weer en wind, met blessures en pijn. We zijn een sterk team geworden en ongeslagen kampioen geworden.”


"JC2 is een mooi team met grote diversiteit aan kwaliteiten en hockeyvaardigheden. Een hecht team dat open staat voor nieuwe spelers. Soms hebben we wat aanmoediging nodig om met volle aandacht op het veld te staan, maar we staan er echt voor elkaar. We hebben plezier in het spel, moedigen elkaar aan, verbeteren onszelf en we zetten daarmee een zeer mooie presentatie neer.”

 


"JA2 heeft dit jaar een enorm goed jaar gehad. Er is veel gescoord door het hele team. Iedereen gunde elkaar de goal. Veel goaltjes zijn dan ook bij de tweede paal gevallen. Het is een echt team waarbij iedereen voor elkaar opkomt. Met een speciale dank voor de sterke achterhoede en keeper Gijs. We hebben ook een belangrijke les geleerd dat ook al sta je er goed voor, je tot het einde moet strijden. Na een 10-1 verlies hebben we de draad weer goed opgepakt en zijn we toch met afstand kampioen geworden.”

Sfeerimpressie foto'sFAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner