header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
12

Teamindelingen 22/23

Nieuws afbeelding

Achter de inlog van de WMHC-site zijn de teamindelingen junioren en Jongste Jeugd voor seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. 

Deze zijn te vinden onder documenten, teamindelingen. 

 

De indeling voor het nieuwe seizoen is altijd een enorme klus en is tot stand gekomen na uitvoerig en zorgvuldig overleg tussen de technische staf, coaches, trainers en de Jeugd- en jongst jeugd commissie. De teamindeling JA zal later deze week bekend gemaakt worden. Dit heeft te maken met de eerder verstuurde mail aan de JA jongens en daaruit volgende reacties en gesprekken die plaats moeten vinden. 

 

Het maken van de indelingen is veel werk dat met enthousiasme en betrokkenheid wordt gedaan. Gedurende het seizoen worden kinderen gevolgd en na het doornemen van alle verkregen informatie worden beslissingen genomen die uiteindelijk tot de nieuwe teamindeling leiden. Hierbij wordt naast naar het individu ook naar de gehele lijn gekeken.

 

We wensen iedereen weer een mooi hockeyseizoen toe met veel (hockey) plezier! Mocht je met vragen zitten over de indeling dan kunnen deze vanaf maandag 13 juni 16.00 ALLEEN per mail gesteld worden via[email protected]

 

Keuzes worden nĂ¡ 15 juni toegelicht!

 

Komende week 13 t/m 17 juni hebben de kinderen een weekje rust. De selectieteams (MA1, MB1, MC1, MC3, JB1) - en Jongste Jeugdteams zullen wel trainen. Zie ook het bericht: belangrijke data. De tijden van deze trainingen worden geplaatst in de wmhc-app. Vanaf 20 juni zullen alle teams trainen in de nieuwe teamsamenstelling tot 2 juli. 

 

Na de vakantie starten de trainingen voor de selectieteams op maandag 15 augustus. 

 

De overige teams starten op 22 augustus.  Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!
 
 
Groet, 
 
Technische staf, jongste jeugdcommissie en jeugdcommissie

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner