header foto header foto header foto header foto
 
Bar Apr
28

Gezocht Barmanager WMHC

Nieuws afbeelding

Barmanager WMHC

Ben jij de barmanager die we zoeken? Voorzie jij graag gasten van een overheerlijke kop koffie, koud drankje of een lekkere snack? Ben jij gastvrij en werk je graag met meerdere vrijwilligers? WMHC, de hockeyvereniging van Wageningen, komt graag met je in gesprek. Voor de zondagen zijn we op zoek naar een vaste kracht, met in overleg de mogelijkheid tot extra diensten gedurende het seizoen.

 

Jouw werkdag

Op zondagen spelen de senioren en veteranen hun competitiewedstrijden (september t/m eind mei/juni). Op de wedstrijddagen heb je wisselingen van komende en vertrekkende teams die zorgen voor een dynamische invulling van de dag. Samen met aangewezen vrijwilligers van de spelende teams zorg jij ervoor dat de gasten goed voorzien worden van een drankje en hapje. Voor sommige teams verzorgt de horeca een lunch, voor andere teams gaat de frituur aan.

 

Goed om te weten

Zondagen zijn vaak ook dagen waar we derde helften vieren (wanneer D1 en H1 beiden thuis spelen) of dat we een themafeest koppelen aan het speelschema. Deze dagen zijn druk bezocht en de bar moet dan absoluut presteren om de gasten te voorzien. Als club profiteren we van de omzet die we op dergelijke dagen draaien. Als barmanager wordt er op deze dagen net iets meer van je verwacht. De inkoop moet aangepast zijn, de bar en keuken moeten optimaal draaien en de dag zal wat langer zijn.

 

Jouw functie
We zoeken iemand die het verenigingsleven begrijpt, die zich thuis zal voelen in de WMHC-familie en die echt een horeca hart heeft. Je krijgt veel vrijheid en ondersteuning van een gedreven Barcommissie. Uiteraard staat er ook een goede vergoeding tegenover.

 

Ben je of ken je iemand die voldoet aan wat wij zoeken, neem contact op met ons:
Harmen: 06 83211069

Diem: 06 13349086

 

Met sportieve groet,

 

Dmitritsj (Diem) Marijs 

WMHC

Bestuurslid Horeca & Zaal

E: [email protected]

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner