header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
22

Nieuwe coach voor dames 1 en heren 1 aankomend seizoen

Nieuws afbeelding

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Raoul Grevenstuk de nieuwe coach van Dames 1 van Wageningen. Hij tekent een contract bij de Wageningsche Mixed Hockey Club (WMHC) en is de opvolger van Michiel Franck, die na vier jaar dames 1, de nieuwe hoofdcoach wordt van WMHC H1 en daarmee de jarenlange coach Marco Borst vervangt.

Wij zijn enorm verheugd dat Raoul onze club komt versterken. Raoul heeft een mooie staat van dienst in de hockeywereld. Op dit moment is hij Technisch Manager van hockeyclub Nijmegen. Bij HC AMVJ H1 vervulde hij de rol van trainer/coach. Daarvoor is hij in verschillende rollen actief geweest bij onder andere HGC, LOHC (Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub), AH&BC (Amsterdam), Hockeyvereniging MYRA Amstelveen, HC De Reigers en HC Bloemendaal.

Teun de Jong (voorzitter) en Simone Konings (bestuurslid hockey technische zaken): "Met Raoul hebben we weer de juiste man op de juiste plaats denken we. Er is een goede klik tussen team, coach en de club. We zochten een ervaren trainer/coach als opvolger, iemand die goed binnen de club en het team past. Er ook graag naar toe werkt om de jeugd een kans te geven. Zijn ruime ervaring is een grote pre voor WMHC. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking en we wensen Raoul en het team al het succes toe voor het komende seizoen!”

Raoul: "Mijn eerste kennismaking met Wageningen was direct heel positief. De opvolgende gesprekken bevestigden dit initiële gevoel. De snelheid van handelen van het bestuur en het open en prettige gesprek met de dames enthousiasmeerde mij om de komende jaren vol energie met dit team aan de slag te gaan. Het team staat als een huis en het doel is om met de ervaren speelsters en doorstroom van jeugdtalenten vanuit de club, een gooi te doen naar promotie. Ik heb ontzettend veel zin om met dit team in augustus aan de slag te gaan.”

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner