header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
13

Het FAMILIETOERNOOI is terug van weggeweest

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

 

Het FAMILIETOERNOOI is terug van weggeweest. We kunnen weer lekker met zijn allen hockeyen en plezier maken en wel op maandag 6 juni 2022 (2e pinksterdag). Het thema van dit jaar is:

 

                                         "Beroepen"  

 

Het familietoernooi is er voor iedereen! Jong of oud, met of zonder hockeyervaring het maakt niet uit. Het gaat die dag om de lol en lekker bezig zijn met elkaar. Dus verzamel al je broertjes, zusjes, vaders, moeders, nichtjes, neefjes, ooms, tantes en zelfs opa's en oma's, maar ook vrienden, hockey genootjes of buren om een team van minimaal 11 spelers bij elkaar te verzamelen. Er is geen minimaal hockeyniveau nodig, iedereen mag meedoen! Ook niet leden zijn dus welkom. Het gaat om de gezelligheid! Met het indelen van de poules houden we rekening met leeftijden, dus ook de kleintjes kunnen meedoen.

 

Het toernooi begint om 10.00 uur en om ongeveer 16.00 uur zal op veld 1 de zinderende finale gespeeld worden. In de lunchpauze is er voor de jeugd weer de spannende shout-out competitie. Per team vragen we €30 inschrijfgeld. Voor de jeugd is er de hele dag ranja en ook een lekker ijsje. Voor bij de koffie willen we ieder team vragen een leuke en lekkere taart te maken welke past bij jullie gekozen beroep. De lekkerste en mooiste taart wint een prijs! Vanuit de bar wordt er weer een lekkere lunch verzorgt. Hierover krijg je na inschrijving meer info.

 

Wie legt er als eerste een teamnaam en beroep vast?

Zodra je een team bij elkaar hebt, is het zaak om je favoriete beroep te kiezen en daarbij een toffe outfit te verzinnen. De mooiste, origineelste of gekste outfit wint een prijs! Bedenk een teamnaam en schrijf je in. Doe dat snel, want de eerste 5 aanmeldingen krijgen een leuke beloning! We hebben plek voor maximaal 16 teams.

 

Dus aan de slag en meld je zo snel mogelijk aan via [email protected].

 

Wij kijken weer met veel plezier uit naar het familietoernooi en gaan er samen met jullie een gezellige dag van maken.

 

We hopen jullie allemaal te zien de 6e in jullie mooiste outfits, tot dan!!

 

T&AC

Bijlage
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner