header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
27

aanpassing van het trainingsschema vanwege de Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding De aangescherpte Corona-maatregelen vragen ons om een aanpassing van het trainingsschema in de zaal voor in ieder geval de komende 3 weken.
Het reguliere trainingsschema komt hierbij te vervallen.
Door de mogelijkheid tot het leggen van balken op veld 3 kunnen we de capaciteit iets uitbreiden. Daar alle externe zalen vervallen gezien de aanvangstijden blijft enkel de blaashal en veld 3 over.

Uitgangspunten welke we nu hanteren zijn:
-    Alleen een training voor de teams in de week voorafgaand aan een speelweekend. Max. 1 keer per week.
-    Teams die nog helemaal niet getraind hebben in de zaal hebben voorrang
-    D jeugd kan alleen trainen op woensdagmiddag tussen 15.00u- 16.00u in de Aanloop, de WMHC-hal of op veld 3 waar balken komen te liggen.
-    Voor de teams die al een trainingsmoment in de blaashal gepland hebben staan op een weekenddag vervalt in principe het trainingsmoment door de weeks om andere teams dan de mogelijkheid te bieden.
-    Een training in zaal kan ook betekenen op veld 3 met balken, en/of met 2 teams trainen op veld dan wel in de zaal kan ook voorkomen.


Alle jongste jeugd traint door op het veld volgens een zo spoedig mogelijke aanpassing van het huidige schema.

De KNHB roept op tot creativiteit derhalve kunnen wij ook nog een ochtend moment aanbieden.
Als er teams zijn die in de ochtend van 7.00u-8 .00u zouden willen trainen dan is die mogelijkheid er. Dit ochtend moment is overigens wel afhankelijk van beschikbaarheid van een trainer.

Alle trainingen zowel de ochtend als de middag dienen door de coach aangevraagd te worden. via [email protected] Aanvragen staat niet gelijk aan ook definitief trainen. Bij meerdere aanvragen op hetzelfde moment zal er prioritering plaatsvinden waarbij eerdere genoemde uitgangspunten leidend zijn.

Balken voor op veld 3 dienen gelegd te worden door de ouders van de teams die op veld 3 gaan trainen.

Wij vragen om ieders begrip en flexibiliteit, er wordt door diverse personen zo goed mogelijk geprobeerd om alles binnen de mogelijkheden die er zijn te organiseren.

Met vriendelijk groet,
Michael Smit, technisch coördinator
Nicole Jonk, technisch coördinator
Sacha Schellaars namens Bestuur


Disclaimer:
Alle mogelijkheden zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden, coronamaatregelen nav persconferentie en andere tussentijdse aanpassingen tav de coronamaatregelen
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner