header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
20

Bekendmaking zaalteams

Nieuws afbeelding

Achter de inlog van de WMHC-site zijn de teamindelingen junioren zaal voor seizoen 2021-2022 geplaatst.Ze zijn te vinden onder documenten/teamindelingen. De teamindeling van de jongste jeugd wordt vrijdag 26 november bekend gemaakt.

 

Ook de indeling voor het zaalseizoen is een enorme klus en is tot stand gekomen na uitvoerig en zorgvuldig overleg tussen de technische staf, coaches, trainers en de jeugdcommissie. Het maken van indelingen is veel werk dat met enthousiasme en betrokkenheid wordt gedaan. De indeling is gebaseerd op hockeytechnische ontwikkeling en op (sociale) samenhang in teams.

In de zaal wordt met minder spelers gespeeld dan in het veld. De zaalteams zijn dan ook kleiner dan veldteams. Dit betekent dat een veldteam van bv 15 spelers gesplitst moet worden over 2 of soms zelfs 3 zaalteams. Er ontstaan zo combinatieteams, zoals bijvoorbeeld zaal meisjes B12 dat een combinatieteam is van veld MB1 en veld MB2.De bond heeft sinds dit jaar de coderingen voor de combinatieteams aangepast. Het combinatieteam van veld 1 en 2 (voor meisjes C de MC3) blijft zaal 12 heten (zoals in het voorbeeld hierboven), maar de overige combinatieteams moeten doorgenummerd worden. Dus bijvoorbeeld een combinatie team van veld 3 en 4 mag geen zaal 34 meer heten, maar krijgt een code 5 of 6.

Op 29 november gaan de zaaltrainingen van start. Er zal dan getraind worden met de nieuwe zaalteams.

We wensen iedereen een mooi zaalseizoen toe met veel (hockey) plezier! Mocht je met vragen zitten over de indeling dan kunnen deze vanaf zondag 21 november 18.00 ALLEEN per mail gesteld wordenvia: [email protected].Vragen worden na 23 november beantwoord.

Vriendelijke groet,


Technische staf & jeugdcommissie

 


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner