header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Nov
16

sponsorcommissie is verheugd om clubsponsor Smit Bedrijfshuisvesting te mogen verwelkomen.

Nieuws afbeelding Smit Bedrijfshuisvesting plaatst vakkundigheid voorop en beschikt over jarenlange ervaring binnen de vastgoedbranche. Smit Bedrijfshuisvesting begeleidt vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een professionele en pro-actieve wijze bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoor-, bedrijfs- en/of winkelruimte. Daarnaast adviseert Smit huurders bij het verlagen van de huisvestingskosten en eventuele heronderhandelingen over de huurovereenkomst.

Smit Bedrijfshuisvesting heeft tevens een frisse kijk op de mogelijkheden omtrent transformatie en alternatieve invullingen van leegstaand vastgoed om zo de kans op verhuur te vergroten. Ook adviseert Smit opdrachtgevers bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten en behoort bemiddeling bij de aan- of verkoop van beleggingspanden ook tot de mogelijkheden. De doelstelling? Het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op inzicht, vertrouwen en vakmanschap.

Dankzij de regionale markt- en objectkennis, doelgerichte aanpak, grote relatienetwerk én jarenlange ervaring is Smit hét juiste kantoor dat een succesvolle transactie voor zijn opdrachtgever weet te realiseren.
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner