header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Nov
16

Algemene informatie zaalhockey

Nieuws afbeelding

Algemene informatie zaalhockey

Binnenkort mag er hopelijk weer gehockeyd worden in de zaal. Via deze weg willen we jullie over een aantal hoofdzaken informeren.

 

Belangrijke data 

29 nov. start zaaltrainingen. Alle teams zullen minimaal 1 keer per week in de zaal trainen. Dit kan een zaal in Wageningen zijn maar ook buiten Wageningen (Veenendaal, Rhenen, Zetten). De trainingen lopen in principe door tot het laatste speelweekend. 

 

In de zaal wordt door alle teams op zaterdag of zondag competitie wedstrijden gespeeld. De competitie data zijn: 

- 5 december (alleen ’s ochtends)

- 11/12 december

- 18/19 december

- 8/9 januari

- 15/16 januari

- 22/23 januari

- 29/30 januari

- 5/6 februari

- 12/13 februari

- 19/20 februari

Het wedstrijd programma zal rond 19 november door de KNHB bekend gemaakt worden. De teams spelen ca. 5 competitie dagen. In verband met de corona status heeft de KNHB besloten om de wedstrijden zoveel mogelijk achter elkaar door te spelen in plaats van de oude opzet waarbij ieder team minimaal één wedstrijd rust had. 

 

Teamsamenstellingen

Op 20 november zullen de teams bekendgemaakt worden. Dit zal via de website achter de inlog zijn. Omdat de teams in de zaal kleiner zijn dan op het veld is het meestal niet mogelijk om de teamindelingen van het veld te handhaven. Een zaalhockeyteam (ook een selectieteam) bestaat (gemiddeld) uit 10 spelers, inclusief een keeper. Er mogen maximaal 12 spelers (inclusief keeper) bij een wedstrijd deelnemen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er teamindelingen door de jeugdcommissie en de technische staf voor alle teams gemaakt. De teams zullen in de zaalsamenstelling gaan trainen. 

 

Corona en zaalhockey

Op dit moment mag door sporters vanaf 18 jaar alleen binnen gesport worden met een geldig CTB. Publiek is tijdens trainingen en wedstrijden niet toegestaan. Als bij de start van het seizoen de richtlijnen anders zijn wordt iedereen daarvan op de hoogte gebracht. 

  

Met vriendelijke groet,

Nicole Jonk

 

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner