header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Sep
22

SPAAR JE CLUB GEZOND BIJ DE PLUS!

Nieuws afbeelding


De PLUS Edwin en Astrid Holtrop staan midden in de maatschappij. Niet voor niets is PLUS al 7 jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap in Bennekom (Wageningen) te ondersteunen.

STEUNTJE IN DE RUG

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Edwin en Astrid Holtrop dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Bennekom (Wageningen) een steuntje in de rug willen geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen de klanten euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen. Totaal stellen zij € 15.000 beschikbaar, te verdelen over de deelnemende verenigingen. WMHC doet hier aan mee!

HOE WERKT HET

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvangen klanten een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.

Op de actiesite www.plus.nl/sponsorpunten  kunnen de sponsorpunten aan de clubs worden geschonken. 

SAMEN SPAREN VOOR WMHC

Deze mooie actie kan de kas van onze vereniging spekken. 

Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die onze club een warm hart toedraagt koop bij PLUS Edwin en Astrid Holtrop en spaar voor WMHC een mooi bedrag!

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner