header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Sep
13

Praxis Ede en Apeldoorn

Nieuws afbeelding Praxis Ede en Apeldoorn bieden alle hulp die een ‘maker’ nodig heeft. Makers die net starten en twee linkerhanden hebben, of juist ervaren klussers die hun volledige woning onder handen nemen. De medewerkers voorzien elke klant van de service die nodig is om elk klusje te klaren met hun jarenlange ervaring, kennis en passie. Het personeel wordt dan ook doorlopend getraind om klanten te blijven voorzien van gedegen advies. Zij zijn welbeschouwd ware ‘klusadviseurs’.

En voor wie ’t nog niet weet: Praxis Ede en Apeldoorn bezorgen gratis thuis. Ze zijn een van de weinige bouwmarkten die gratis bezorging aanbieden. Dit stukje service is niet vanzelfsprekend. Al jaren trekken ze hun eigen plan als het gaat om het verbeteren van hun klantenservice.

Praxis Ede en Apeldoorn zijn daarom dé bouwmarkten waar je naartoe gaat voor al je doe-het-zelf klusartikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; hier is alles wat je nodig hebt. Bekijk direct de openingstijden op de website, zo weet je zeker dat je direct van al je benodigdheden voorzien wordt:www.praxis.nl/storedetail/2429/edewww.praxis.nl/storedetail/2430/apeldoorn-kayersdijk


Contactinformatie

Praxis Ede

Lorentzstraat 1

6716 AE Ede

Tel. 0318 631 982


Praxis Apeldoorn

Kayersdijk 109

7332 AN Apeldoorn

Tel. 055 522 3565


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner