header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Sep
6

De inschrijving voor zaalhockey is geopend

Nieuws afbeelding

Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en niet met de inlogcode van ouder, broer of zus. 

 

Inschrijving loopt voor de junioren en 6 en 8 tallen tot donderdag 23 september 2021. Voor de F jeugd en senioren sluit de inschrijving op vrijdag 8 oktober 2021.

 

NB: Indien er door de KNHB alsnog besloten wordt (voorafgaand aan het zaalseizoen) dat de zaalcompetitie niet van start gaat door de Covid-19 situatie in ons land, dan zal er geen contributie in rekening worden gebracht, cq zal eventueel reeds geïnde  contributie worden gerestitueerd.  

 

Alle informatie over de zaalperiode vind je achter de inlog (onder Club > Documenten > Zaalhockey).

Zaalhockey maakt bij Wageningen een integraal onderdeel uit van de hockeyopleiding. Wij willen dan ook graag dat zoveel mogelijk mensen meedoen.

 

WMHC heeft een eigen zaalhockeyblaashal. Maar er wordt ook getraind in sporthallen in en rond Wageningen. Wanneer je je opgeeft voor zaalhockey ga je niet alleen trainen maar vanaf de E8 tallen ook competitie spelen. 

 

De competitie wordt gespeeld in de maanden december, januari en februari. Je speelt elke wedstrijddag (zaterdag of zondag) 2 wedstrijden. Ook voor de E6 tallen wordt een zaalhockeycompetitie georganiseerd in de vorm van een aantal (3 à 4) toernooiachtige dagen met een aantal korte wedstrijden. De F jeugd zal naast de wekelijkse trainingen ook 1 of 2 onderlinge toernooitjes spelen in onze eigen blaashal. 

Waarom zaalhockey?

·         Zaalhockey is goed voor je technische en tactische ontwikkeling;

·         Je blijft fit tijdens de winterstop;

·         Je houdt contact met je teamgenoten.

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner