header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
13

Teamindelingen Jongste Jeugd en Jeugd

Nieuws afbeelding

Achter de inlog van de WMHC-site zijn de teamindelingen junioren en Jongste Jeugd voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt. 

Deze zijn te vinden onder documenten, teamindelingen. 


De indeling voor het nieuwe seizoen is altijd een enorme klus en is tot stand gekomen na uitvoerig en zorgvuldig overleg tussen de technische staf, coaches, trainers en de jeugd- en jongst jeugd commissie. 


Het maken van de indelingen is veel werk dat met enthousiasme en betrokkenheid wordt gedaan. Gedurende het seizoen worden kinderen gevolgd en na het doornemen van alle verkregen informatie worden beslissing genomen die uiteindelijk tot de nieuwe teamindeling leiden. 


We wensen iedereen weer een mooi hockeyseizoen toe met veel (hockey) plezier! Mocht je met vragen zitten over de indeling dan kunnen deze vanaf maandag 14 juni 17.00 ALLEEN per mail gesteld worden via[email protected]


Keuzes worden pas nĂ¡ 16 juni toegelicht!


Komende week 14 t/m 18 juni worden carrouseltrainingen met het nieuwe team gehouden. De niet selectieteams trainen gezamenlijk. De tijden van deze trainingen worden geplaatst op de website en in de app. Vanaf 21 juni wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling tot 3 juli. 


Na de vakantie starten de trainingen voor de selectieteams op maandag 16 augustus (A en B)

De C selectieteams starten op 23 augustus, waar mogelijk al eerder. De andere teams beginnen onder voorbehoud op maandag 23 augustus. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!

Groet, 
Technische staf, jongste jeugdcommissie en jeugdcommissie

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner