header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Mei
30

Versoepelingen maatregelingen senioren en jeugd per 5 juni

Nieuws afbeelding De overheid maakte tijdens de persconferentie van vrijdag 28 mei bekend per 5 juni nieuwe versoepelingen in te voeren, ook in de sportsector. Per 5 juni kunnen eindelijk alle hockeyers op de velden hun sport weer beoefenen.

Wat houden de versoepelingen per 5 juni in?

Allereerst is het per 5 juni voor alle senioren mogelijk op de eigen vereniging tijdens het sporten de afstandsbeperking los te laten. Dat betekent dat ook iedereen van 27 jaar en ouder per 5 juni weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging. 
Let op, het loslaten van de afstandsbeperking, dit geldt alleen voor tijdens het sporten. Voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.

Daarnaast mag de jeugd tot en met de A-categorie vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio. 

De kleedkamers en douches mogen per 5 juni weer open, en ook de horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open maar volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn. 

Publiek is helaas nog niet toegestaan. 

De nieuwe versoepelingen zijn alleen mogelijk als we ons allemaal aan de geldende regels houden.
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner