header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
29

Bericht van de Jongste Jeugd Commissie

Nieuws afbeelding

Beste WMHC leden,


Het doet ons als jongste jeugd commissie (JJC) veel plezier dat aan onze oproep, om je aan te melden voor de JJC, gehoor is gegeven. Begin maart hebben we voor geïnteresseerden een korte presentatie en kennismakingsavond geregeld. Uiteindelijk hebben twee ouders aangegeven interesse te hebben om de JJC de komende jaren te gaan versterken. Tot de zomer lopen Anouk en Kristijan zij aan zij met reeds zittende leden om kennis te maken met de ins en out van het JJ commissiewerk.

 

Zij zullen zich hieronder kort aan de club voorstellen.

 

Mijn naam is Kristijan de Weerd, vader van Isa uit de M6E2. Isa hockeyt al enkele jaren bij WMHC en hierdoor ben ik in contact gekomen met de hockey sport. We wonen momenteel in Bennekom maar ik ben opgegroeid in Wageningen. Een groot deel van mijn jeugd heb ik doorgebracht bij de "buren” van WMHC: de tennisbanen, voetbalvelden en de fitness / squash faciliteiten, sporten zit dus in het DNA. Ik vind het belangrijk dat kinderen een goede sportieve basis leggen waar ze de rest van hun leven plezier van hebben, dit probeer ik ook mee te nemen naar de jongste jeugd commissie. In het dagelijks leven werk ik bij een internationale software leverancier waar ik een aantal projectteams aanstuur. Voel je vrij om een keer een praatje te komen maken over hockey of andere zaken!

Tot bij WMHC!

 

Hoi, ik ben Anouk Cloin, na 30 jaar zelf gehockeyd te hebben, heb ik vorig jaar het ‘stokje’ overgedragen aan mijn dochter Rosalie. Zij zit sinds de zomer in MF1. Het is heerlijk om te zien hoe zij met haar teamgenootjes net zo geniet van deze sport als ik altijd gedaan heb. Inmiddels zet ik mij in voor onze jongste spelers om hun een fijne en goede basis te geven bij WMHC. En wie weet pak ik in de toekomst het stokje zelf ook weer een keer op.

 

Van harte welkom namens de JJC

Ronald de Bruijn

Francine Egberts

Linda Jochemsen

Jackie Boogerd

Fons Zoon

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner