header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Maa
3

De Henk Scholten Volvo "bonusactie" gaat rechtstreeks naar clubkas

Nieuws afbeelding


Juist nu in tijden van de corona maar ook los daarvan is voor ons als club lastig om sponsors te vinden. Verheugd zijn we dan ook met onze samenwerkingsovereenkomst met Henk Scholten Volvo in Ede. Hierbij zit een bonusactie die rechtstreeks ten goede komt van onze clubkas!
De actie loopt via Henk Scholten Volvo met vestigingen in Ede, Arnhem, Nijmegen, Tiel en Culemborg.

Wat de Clubbonus inhoudt? 

In het kort komt het erop neer dat elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij Henk Scholten Volvo een nieuwe Volvo koopt of least, ervoor zorgt dat er een bedrag van liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort! Bij aankoop van een Volvo Selekt is dat € 500.

Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s. Hoewel wij als club natuurlijk wel zouden willen dat u nu al meteen een Volvo zou overwegen, heeft u nog even de tijd. Want vooralsnog is de planning dat de Volvo Clubbonus net zolang loopt als het partnership tussen Volvo Nederland en de KNHB.
Clubleden en ouders van clubleden, welke auto u rijdt is natuurlijk helemaal uw eigen zaak. Maar als we in het weekend rondkijken op onze parkeerplaatsen, dan is Volvo wel een merk dat goed blijkt te liggen bij onze leden. En juist daarom is deze Clubbonus actie van Henk Scholten en Volvo zo goed gevonden -en meer dan welkom!

Vergeet bij het gesprek bij Henk Scholten Volvo niet te vermelden dat u uw aanschaf mede doet vanwege de Clubbonus voor ons! 

En nog even dit; de actie geldt alleen als u uw Volvo koopt of least via de dealer waarmee we een officiële sponsorrelatie hebben. In ons geval is dat dus Henk Scholten.

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner