header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Maa
1

Belangrijke informatie over het nieuwe seizoen 21-22

Nieuws afbeelding

 

Het is natuurlijk een extreem gekke tijd. We duimen nog steeds dat de competitie überhaupt afgemaakt kan worden, in welke vorm dan ook, maar ondertussen zijn we al wel bezig met volgend seizoen.  

We willen jullie alvast over de start van het volgende seizoen informeren (2021-2022). WMHC vindt een goede start en balans tussen intensief hockeyen en een goede rust belangrijk. Immers een goede start vermindert o.a. de kans op blessures. Wij vinden een goede zomervakantie ook van belang en hopen dat de zomerstop bijdraagt aan het mentaal - en fysiek opladen voor een nieuw school- en hockeyjaar. 

WMHC heeft natuurlijk geen invloed op de vakantieregio's en verder is het vooralsnog bij de KNHB zo geregeld dat de prestatiedruk vooral in het eerste deel van het seizoen ligt. Teams kwalificeren zich juist dan voor de diverse vervolgcompetities.

 

Ons streven en ambitie voor de eerstelijnsteams is om zo hoog mogelijk te kunnen spelen. We willen dan ook dat de teams zich optimaal voorbereiden op de competitiestart. 

 

De KNHB-competitie start vermoedelijk op zaterdag 4 september (Topklasse en Sub-Topklasse A&B) en zaterdag 11 september (overige teams). Dit betekent dat, als wij een goede voorbereiding willen creëren voor onze leden uit de eerste-lijn teams, we hen vragen op tijd terug te zijn van vakantie, zodat zo vroeg mogelijk met volledige teams gestart kan worden aan de voorbereiding. 

 

Spelen in een selectieteam is niet geheel vrijblijvend. De vereniging investeert in selectieteams en verwacht daarvoor wat terug. Een lid van een selectieteam dient o.a. alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig te zijn. Als je niet aanwezig bent, kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches in overleg met de TC-maatregelen moeten nemen. 

We verwachten dat de spelers die komend seizoen gaan spelen in A1 en B1 op 16 augustus terug zijn. De spelers die komend seizoen uit zullen komen in C1 verwachten we op 23 augustus weer terug. De trainingsweek die elk jaar plaatsvindt zal in de week van 23 augustus gehouden worden. 

 

Wijzigingen kunnen plaatsvinden als blijkt dat de definitieve planning van de KNHB anders is dan nu aangenomen. We zullen dit dan z.s.m. communiceren.

 

Ook spelers uit een breedte team kunnen komend seizoen in een selectieteam geplaatst worden. Ook voor deze spelers gelden deze data. Mocht een speler niet in een selectieteam willen spelen of zijn er vragen? Die kunnen gesteld worden via [email protected]

 

Wij hopen hiermee jullie tijdig en voldoende te hebben geïnformeerd. 

 

Met vriendelijke groet,

Marlou van Iersel, bestuurslid HTZ

Sacha Schellaars, bestuurslid junioren

Nicole Jonk 

 

 


 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner