header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Feb
4

Persbericht van sponsorcommissie: VOLVO tekent sponsorovereenkomst

Nieuws afbeelding

Wageningsche Mixed Hockey Club en Henk Scholten Volvo geven sponsorship extra inhoud:

DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGT WMHC € 1.000 PER NIEUWE VOLVO OF € 500 VOOR EEN VOLVO SELEKT!

Het is voor clubs tegenwoordig lastig om sponsors te vinden. Verheugd is de Wageningsche Mixed Hockey Club dan ook met de samenwerkingsovereenkomst met Henk Scholten Volvo.

Een bonusactie die rechtstreeks ten goede komt van onze clubkas! De actie loopt via Henk Scholten Volvo met vestigingen in Ede, Arnhem, Nijmegen, Tiel en Culemborg.

 

Wat de Clubbonus inhoudt? 

Het komt erop neer dat elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij Henk Scholten Volvo een nieuwe Volvo koopt of least, ervoor zorgt dat er een bedrag van liefst € 1.000 in de clubkas wordt gestort, en bij aankoop van een Volvo Selekt is dat € 500.

 

"Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Luuk ten Buuren van Henk Scholten Volvo in Ede. "Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt resp. € 1.000 of € 500 bij elke verkoop die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons doet. Luuk stelt met nadruk dat die € 1.000 of € 500 niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

 

"De Volvo Clubbonus is een welkome aanvulling op onze sponsorinkomsten. Deze extra inkomsten zullen met name gebruikt worden voor jeugdbeleid plannen en behoeften."

 

 

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner