header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jan
6

Nieuwjaarsgroet

Nieuws afbeelding Beste leden, ereleden, leden van verdienste, ouders, trainers, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers,

Een Nieuwjaarsbijeenkomst in het clubhuis zit er dit jaar niet in. Toch willen we als bestuur iets van ons laten horen, zij het dan in deze onpersoonlijke one way vorm.

Terugkijken naar afgelopen jaar levert weinig mooie momenten op. Er is veel te weinig gehockeyd. Super saai. We zijn meer bezig geweest met onze gezondheid en het volgen van de Corona-maatregelen dan met hockeyen. Gelukkig hebben we voor onze jeugdleden de laatste maanden toch nog met een zekere regelmaat trainingen en onderlinge wedstrijdjes kunnen organiseren. Ook is er door een aantal jeugdteams enthousiast gereageerd om nog tussen kerst en nieuwjaar te trainen. Ik wil speciaal onze vrijwilligers en trainers bedanken die in grote getalen bereid waren dit allemaal mogelijk te maken.

Wat ook ontzettend fijn is dat onze sponsoren ons niet in de steek hebben gelaten in deze voor ondernemers moeilijke tijden.

 

Wat staat ons te wachten in 2021? We weten het niet. We kunnen voorlopig alleen maar hopen dat er snel weer gehockeyd wordt. Aangezien wij als voltallig bestuur zeer positief ingesteld zijn, gaan we ervan uit dat:

  • De lockdown met ingang van 18 januari wordt opgeheven;

  • Vanaf 18 januari niemand meer ziek wordt door het Coronavirus;

  • De competitie weer kan worden ingezet vanaf 30 januari;

  • Iedereen, die dat wil, zo snel mogelijk wordt gevaccineerd;

  • De derde helft weer in volle glorie terugkeert.

Rest ons jullie nog uit te nodigen voor de eerstvolgende ALV-vergadering van maandagavond 25 januari. Nadere berichtgeving volgt.

 

Tot snel ziens op het hockeyveld!Namens het bestuur WMHC,

Teun de Jong (voorzitter)

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner