header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
30

WMHC kan de zaal niet in en komt met alternatief voor buiten!

Nieuws afbeelding

Er staat een dikke streep door de zaalcompetitie en de Mid Winter Competitie gaat ook niet door. Dat heeft de hockeybond besloten. Toch zullen de spelers van WMHC niet stilzitten tijdens de winter, de club gaat lekker doortrainen op het veld en een interne Sevencompetitie organiseren voor de liefhebbers.

De wintertrainingen gaan in per december. De gehele maand december, januari en februari zullen alle teams doortrainen. De Jongste Jeugd blijft in december in ieder geval op woensdagen trainen, de breedte teams trainen 1x per week en de eerste lijn teams trainen 2 keer per week. Ook in de kerstvakantie zal worden doorgetraind, mits voldoende opkomst en m.u.v. de kerstdagen, 24, 31-december en 1 januari.

Na de kerstvakantie start het 'normale' ritme weer zodat iedereen op tijd wedstrijdklaar is als de competitie inderdaad herstart half januari. Mocht dit onverhoopt weer uitgesteld worden dan bekijken we t.z.t. wat de beste manier is om door te gaan.

Daarnaast organiseren we een interne Sevencompetitie. Voor iedereen die dit wil zullen op zaterdag 5, 12 en 19 december Sevenswedstrijden plaatsvinden. Dit zijn onderlinge wedstrijden van 7 tegen 7. Je meldt je hiervoor individueel aan. D/C- jeugd zal gemixed 7 vs. 7 spelen op een half veld van 10.00. - 11.30 uur. A/B-jeugd zal gemixed spelen van 11.45 – 13.15 uur.

Het aangepaste trainingsschema staat in Lisa zodat duidelijk is op welke dag en tijd getraind worden in december.

KOSTEN VOOR 3 MAANDEN WINTERHOCKEY (DECEMBER, JANUARI EN FEBRUARI)

Voor de zaalcompetitie brengt de club normaal contributie in rekening. De contributie is nodig voor het betalen van trainers en zaalgebruik. Deze contributie vervalt. Het doorzetten van trainingen en het organiseren van een interne clubcompetitie op het veld brengt ook kosten met zich mee. Denk aan electra voor de veldverlichting, de verwarming in het clubhuis naast de kosten voor de trainers en coaches die doorbetaald moeten worden.

Om deze kosten enigszins te dekken wil WMHC bij voorkeur een bedrag van € 25,- in rekening brengen als een soort "wintercontributie”. Voor de eerstelijns team zou dan een toeslag gelden van €10,- want zij trainen vaker. Deze bijdrage geldt alleen voor jeugdleden en D1 en H1, aangezien zij de hele periode doorgetraind hebben. Alle andere senioren vallen hierbuiten en kunnen in de winter misgelopen trainingsmomenten inhalen zonder kosten. Wij begrijpen dat hierover gestemd moet worden. Op de aankomende ALV op 18 januari zal er definitief besloten worden of deze bijdrage daadwerkelijk geïncasseerd kan worden.

 

Blijf sportief, let op elkaar en blijf vooral gezond!

 

Bestuur WMHC    

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner