header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
20

Wel/Geen hockey in de Winter: wat gaan we doen

Nieuws afbeelding

Mede als gevolg van de huidige corona maatregelen heeft de KNHB besloten dat de zaalhockeycompetities als ook de Midwintercompetities 2020-2021 geannuleerd worden. Momenteel is het in elk geval niet mogelijk tot en met het weekend van 12 en 13 december competitie te spelen. 

De KNHB heeft tevens twee scenario's uitgewerkt over de herstart van de nog lopende veldcompetitie. Er wordt gesproken over een start in januari als ook in februari. We hopen uiteraard op januari!

Het volledige artikel is te lezen via: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-overheid-van-invloed-op-veld-zaal-en-midwintercompetities

 

Wat betekent dit alles voor ons. 

Tot 29 nov. trainen we door en zullen we op zaterdagen de onderlinge wedstrijden spelen. Daarna gaan we naar 'wintertrainingen'. De gehele maand december zullen alle teams doortrainen. De Jongste Jeugd blijft op woensdagen trainen, de breedte teams trainen 1x per week en de eerste lijn teams trainen 2 keer per week. Ook in de kerstvakantie zal worden doorgetraind, mits voldoende opkomst, muv de kerstdagen, 24, 31-dec. en 1 jan. Na de kerstvakantie start dan weer het 'normale' ritme zodat iedereen op tijd wedstrijdklaar is als de competitie inderdaad herstart wordt halfweg januari. Mocht dit onverhoopt weer uitgesteld worden dan bekijken we tzt wat de beste manier is om door te gaan.

 

Sevens-wedstrijden. 

Voor iedereen die dit wil zullen op zaterdag 5, 12 en 19 december sevens wedstrijden plaatsvinden. Dit zijn onderlinge wedstrijden van 7 tegen 7. Je meldt je hiervoor individueel aan. D/C- jeugd zal gemixed 7 vs. 7 spelen op een half veld van 10.00. - 11.30 uur. A/B-jeugd zal gemixed spelen van 11.45 - 1315 uur. De wijze van aanmelden volgt nog. 

Spoedig zal het aangepaste trainingsschema in Lisa geplaatst worden zodat duidelijk is op welke dag/tijd getraind worden in dec.

 

Met vriendelijke groet,
Nicole Jonk

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner