header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring Nov
16

Nieuwe clubsponsor Vallei Autolease

Nieuws afbeelding Vallei Autolease is de universele leasemaatschappij van Vallei Auto Groep. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Een betrouwbare, vakkundige partner. Ons hechte, compacte en vakkundige team wil met persoonlijk contact het beste advies geven op het gebied van mobiliteit. We acteren snel en we stellen ons flexibel op teneinde een goed en gezond en ‘tailormade’ voorstel neer te kunnen leggen. Bij Vallei Autolease gaan we voor slimme lease-oplossingen. Full operational lease, mobiliteitsbudget, private lease, shortlease en ga zo maar door. We kennen de uitdagingen van de automotive sector en zijn geheel merkonafhankelijk. Zo maak jij de keuze die perfect bij jou of jouw organisatie en medewerkers passen.
  • OVERAL IN NEDERLAND: Gelegen in het midden van het land zijn we dé autolease-specialist met bereik door heel Nederland.
  • ALTIJD VOOR JE KLAAR: Een dringende vraag wacht niet. Onze contactpersonen staan de hele dag voor je klaar. We zijn flexibel en ook bereikbaar buiten kantoortijden!
  • VOOR IEDEREEN EEN PASKLARE OPLOSSING: Elke lease oplossing is anders. Of je nu ZZP’er of MKB’er bent of een wagenpark met meer dan 80 auto’s beheert. Wij denken met je mee voor de beste lease-oplossing.
  • GROEN ALS UITGANGSPUNT: Vallei Autolease is een Erkend Duurzaam Plus Gecertificeerd bedrijf. Bij ons is duurzaamheid het uitgangspunt van elke leaseovereenkomst. Wij denken groen.
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner