header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
11

Nieuw CV rooster en waarom

Nieuws afbeelding

 

Beste leden,

 

Omdat we naar aanleiding van de maatregelen snel moesten reageren, hebben we een opzet gekozen om de CV-ers aan te wijzen die snel inzetbaar was, maar niet ideaal. We hebben van verschillende kanten feedback gehad en tips. Om de aankomende tijd beter en duidelijker met CV-inzet om te gaan is er een nieuw schema gemaakt, waarbij we gericht teams aanwijzen om CV-ers te leveren tijdens hun trainingen. We hebben getracht een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken. Het schema vinden jullie in de bijlage. De managers zullen dit oppakken.

 

We begrijpen dat er binnen de teams ook tijd gestoken is in het sluitend maken van schema's maar rekenen op jullie begrip om dit nog een keer met elkaar op te pakken en in te vullen (wellicht kan dit nog volgens de volgorde van eerder schema). Wanneer er vanuit de overheid maatregelen verscherpt of versoepeld worden, of als er een aanpassing komt in de trainingen (frequentie bijvoorbeeld in de wintermaanden), zullen we uiteraard weer moeten komen met een aangepast rooster.

 

Samen houden we Corona onder controle en samen moeten we er door heen om op deze manier de trainingen door te laten gaan. We rekenen op jullie hulp en flexibiliteit.

 

Namens het bestuur

 

 

Dmitritsj (Diem) Marijs

Bijlage
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner