header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Okt
15

Update junioren n.a.v. persconferentie

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) jeugdleden,

 

Helaas hebben we dinsdagavond in de Persconferentie moeten vernemen dat het niet meer toegestaan is dat onze jeugdteams (oefen)wedstrijden spelen. Enkel onderlinge wedstrijden op clubniveau zijn toegestaan en trainingen.

Een vervelend bericht waarvan we hopen dat de maatregelen van korte duur zullen zijn en dat de competitie snel weer hervat kan worden. 

 

Alle jeugdwedstrijden zijn opgeschort tot 11 november. Alle geplande oefenwedstrijden tegen externe teams zullen helaas geen doorgang kunnen vinden. Desgewenst kunnen de teams komende zaterdag wel trainen op het geplande wedstrijd moment. 

 

We zijn achter de schermen druk bezig om een plan op te zetten om vanaf 24 oktober onderlinge wedstrijden te spelen. Om te zorgen dat iedereen gebruik van de velden kan maken willen we de managers vragen om eigen gestarte initiatieven even te pauzeren en tevens kenbaar te maken aan Nicole Jonk. 

 

We begrijpen dat dit erg teleurstellend nieuws is, maar rekenen erop dat iedereen de maatregelen overneemt en accepteert, zodat we snel doorkunnen onder normale omstandigheden.

 

Met vriendelijke groet,

Nicole Jonk

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner