header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Okt
15

Besluit bestuur over deelname zaalcompetitie '20-'21

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Eerder deze week hebben we -met betrekking tot de zaalcompetitie- het tijdpad aangegeven dat we als bestuur zouden volgen. Op dinsdag 13 oktober heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd voor de (tenminste) komende 4 weken.

Vanwege deze nieuwe situatie is het bestuur vanavond samengekomen en hebben we ons door zowel de technische staf als de zaalcommissie laten voorlichten. Op basis van de informatie die ons is gegeven, samen met de onzekerheid die er de komende periode zal zijn, heeft het bestuur besloten om alsnog niet deel te nemen aan de zaalcompetitie seizoen 2020-2021.

Dit betekent dat we de opgegeven teams zullen terugtrekken bij de KNHB en verdere zaken zullen afhandelen in de richting van de zalen in de omgeving. Er zal dus geen zaalcontributie worden geïnd.

Het bestuur en betrokken commissies zullen de komende tijd gebruiken om te kijken naar (mogelijke) alternatieven. We wachten even totdat de KNHB iets meer duidelijkheid geeft welke scenario’s voorliggen, gezien de laatste corona-maatregelen van de overheid.

Zodra we hier meer over kunnen delen, zullen we dit via de gebruikelijke kanalen doen. Mochten er in de tussentijd toch vragen zijn, verzoeken we jullie om vragen te richten aan de zaalcommissie: [email protected]

 

We vinden het heel jammer. We hadden graag willen zaalhockeyen!

 

Namens het bestuur en zaalcommissie,

Dmitritsj Marijs 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner