header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Okt
11

Zorgen blijven rondom de zaalhockey

Nieuws afbeelding


Zoals al eerder gemeld heeft de KNHB besloten de zaalhockeycompetitie door te zetten. Gezien de ontwikkelingen van de laatste dagen m.b.t. het aantal dagelijkse besmettingen met het Coronavirus blijven zorgen bestaan of dit wel echt mogelijk is. Van verschillende leden en trainers krijgen we hier vragen over en deze zorgen worden breed gedeeld. De zaalcommissie en het bestuur zijn in nauw contact met KNHB en andere verenigingen over de ontwikkelingen. Helaas heeft een groot aantal verenigingen nu al het besluit genomen niet te zaalhockeyen. Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor de competitie.

 

WMHC wil dolgraag zaalhockeyen, maar we zullen dit niet kost wat het kost doorzetten. Gezien de onzekerheid gaan we op dit moment nog geen verplichtingen aan. Huur van de zalen houden we ‘in optie’ en de blaashal zetten we ook pas op bij voldoende zekerheid.

 

De zaalcommissie en het bestuur wil net als iedereen zo snel mogelijk duidelijkheid hebben om ook aan eventuele alternatieven voor de winter te werken.

 

We zullen het volgende tijdpad volgen;

  • Maandag 12 oktober vervolgoverleg met KNHB en ‘zaalverenigingen’
  • Dinsdag 13 oktober persconferentie van het kabinet met waarschijnlijk aanvullende maatregelen
  • Vrijdag 16 oktober team en competitie-indeling vanuit de KNHB bekend
  • Zaterdag 17 oktober deadline van de KNHB voor eventueel afmelden

 

Tussen dinsdag 13 oktober en uiterlijk vrijdag 16 oktober neemt het bestuur, in overleg met de zaalcommissie en de trainers, een definitief besluit.

 

We vinden het ook belangrijk dat de leden/spelers en ouders het zien zitten, dus nemen we alle signalen van afgelopen en komende dagen mee in de besluitvorming. Zorgen, vragen en opmerkingen rondom de zaalcompetitie kunnen gedeeld worden met de zaalcommissie en het bestuur.

 

Er zal geen zaalcontributie geheven worden als er niet wordt gespeeld. Mocht de competitie eventueel halverwege worden afgebroken dan zal een redelijke oplossing gezocht worden, gedacht wordt nu aan pro-rato compenseren.

Een eventuele financiële tegenvaller bij het afblazen van de zaalcompetitie kunnen we als club opvangen en zal daarom in de besluitvorming van ondergeschikt belang zijn.

 

We vragen iedereen dus wel de ontwikkelingen van komende week af te wachten en nog geen definitieve conclusies te trekken.

 

Namens het bestuur en zaalcommissie,

Dmitritsj Marijs 😊

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner