header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Okt
6

Corona laatste update 6 oktober jongste jeugd - jeugdleden en ouders/verzorgers UPDATE

Nieuws afbeelding

Beste jongste jeugd-, jeugdleden,

Er mag gelukkig nog gehockeyd worden, fijn! Echter hebben we wel te maken met aangescherpte richtlijnen welke we ook bij WMHC (weer) gaan naleven. Daar hebben wij jullie wel bij nodig, alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het allemaal goed verloopt. Hieronder volgt de laatste update.


De basisregels blijven ongewijzigd:

 

 • Houd afstand (minimaal 1,5 meter) tot trainers en coaches > 18 jaar.
 • Kom niet naar de club bij corona gerelateerde klachten als hoesten, keelpijn, koorts. 
 • Was frequent je handen.

 

REGISTRATIEPLICHT geldt voor iedereen

Gebruik hiervoor de QR code, o.a. te vinden op het hek, tafels, ramen en deuren van clubgebouw of op de site www.wmhc.nl/registratie.

 

Hierbij een UPDATE op de maatregelen per 29 september:

 

 • Geen publiek op het WMHC complex, ook niet tijdens trainingen.
 • Uitzondering zijn de rij-ouders van de UIT spelende teams <17 jaar, zij vallen onder begeleiding van het team. Minimaal aantal benodigde rijders toegestaan. 
 • Begeleiding van een team is toegestaan, evenals vrijwilligers zoals scheidsrechters en Corona Verantwoordelijken (CV).
 • Ga direct na de training en wedstrijd naar huis.
 • De horeca in het clubhuis is gesloten. 
 • Het clubhuis is open voor de toiletten, keepersspullen, EHBO kist en AED. Dit wèl onder toezicht van een CV. 
 • Het is NIET de bedoeling dat er besprekingen in het clubhuis plaatsvinden. Dan komen we te snel boven het maximale aantal van 30 personen die binnen mogen zijn.  
 • Kleedkamers worden zo min mogelijk gebruikt evenals de douche.
 • Uitspelende teams kunnen gebruik maken van de kleedkamers om te douchen. Dit gaat in overleg met de managers van de uitspelende teams en de CV. Hiervoor geldt de regel max 5 spelers in kleedkamer en 2 onder de douche. Je hebt 15 min daarna volgt volgende shift van 5. De managers van de uitspelende teams en de CV zijn daarvoor verantwoordelijk.
 • De uitzondering om te kunnen douchen geldt ook voor WMHC spelers die van ver komen en samen moeten reizen. Dit gaat in overleg met de manager en CV.
 • Let op de aanlooproutes.

  

Bovenstaande regels gelden tot nader order. Houd de site en/of WMHC app in de gaten voor nieuws en eventuele wijzigingen.

Deze aangescherpte maatregelen hebben uiteraard consequenties voor het brengen en halen van jeugdleden en met name de jongste jeugd. U mag als ouder/verzorger niet meer mee naar het veld! Zet uw kind daarom af bij het hek en blijf daar zelf niet staan. Er zullen (hopelijk vanmiddag al) vrijwilligers, de Corona-Verantwoordelijke (te herkennen aan de gele hesjes) zijn om de kinderen op te vangen en naar het veld te begeleiden.


Op het veld is de trainer(ster) aanwezig. Na de training worden de Jongste jeugd leden door hun trainer(ster) teruggebracht naar het hek. Let op! Dit is het hek bij het oefenveld, vanaf de parkeerplaats gezien rechts van het toegangshek.


Kinderen met de fiets, mogen bij het lage hek bij veld 4 worden opgehaald.

 

Er zijn Corona Verantwoordelijken aanwezig en zullen alles in goede banen leiden. Luister hiernaar. Wil jij je ook melden als Corona-Verantwoordelijke tijdens de trainingen, dit kan bij Dmitritsj Marijs, [email protected]

 

Als we dit allemaal een keer doen, dragen we de last en kunnen we er hopelijk voor zorgen dat we het met elkaar mogelijk maken te kunnen blijven sporten.

 

Wij hopen op uw begrip en medewerking ten aanzien van de richtlijnen en regels.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuurslid Jeugd

Sacha Schellaars


 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner