header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Aug
21

Werving clinics voor BSO’s weer groot succes!

Nieuws afbeelding

De wervingscommissie had in de zomervakantie weer twee dagen geprikt om een clinic te geven aan BSO’s in de omgeving, om zo kinderen enthousiast te maken voor hockey. Ook dit jaar was er veel animo vanuit de BSO’s.


Onder leiding van Issam Azmir werd er op twee dagen een clinic gegeven op WMHC. Er waren in totaal meer dan 100 kinderen. En ondanks de enorme hitte werd er na een vermakelijke tikkie als warming up, heerlijk gehockeyd met knotsen, werden er veel bal - stick oefeningen gedaan en was er ook het altijd leuke Anna Maria Koekoekspel. De clinics duurden ongeveer 1,5 tot 2 uur. En de BSO's losten elkaar af op het veld volgens een schema.

 

Meerdere BSO’s hadden zich hiervoor opgegeven en met veel animo. De warmte hield ze gelukkig niet tegen. Eén clinicdag hebben we door de enorme hitte moeten verzetten, maar was een weekje later alsnog te organiseren. Veel enthousiaste kinderen riepen na afloop van de clinic: JAAAA ik vind hockey leuk!!! En daar doen we dit allemaal voor. Iedereen heeft een flyer meegekregen voor de probeertrainingen op zaterdag. En de eerste aanmeldingen zijn al binnen.

 

Dank aan iedereen die zich er voor heeft ingezet: vanuit de jeugd Pieter Schellaars, Kate Anne Hesen, Isa Konings, Suzan Jonk, Bor en Luit van Alphen, Merlijn Schellaars, Pieter Schellaars, Carmen Vollaers, Lieke Boersma, Benthe Zwetsloot, Yara Geertsema  Jonne Blok (H1), Roos Huistra (D1), Elaine de Vries (D1) en  Issam Azmir (H2).

 

En dank aan de BSO's Schateiland, Villa Beestenboel, Melkhuisje, Ons Huis en Pipeloi voor hun deelname.


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner