header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey Jul
27

ZAALHOCKEY 2020-2021 GEOPEND

Nieuws afbeelding

De inschrijving voor zaalhockey is geopend. 

Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en niet met de inlogcode van ouder, broer of zus.

Inschrijving loopt voor de junioren en 6 en 8 tallen tot zondag 6 september 2020. Voor de F jeugd en senioren sluit de inschrijving op zondag 4 oktober.

  Voor leden, die op 29 juli 2020 nog niet waren ingedeeld in een team, werkt deze inschrijving niet, zij kunnen zich inschrijven door een mail aan [email protected].


Alle informatie over de zaalperiode vind je achter de inlog.

Zaalhockey maakt bij Wageningen een integraal onderdeel uit van de hockeyopleiding. Wij willen dan ook graag dat zoveel mogelijk mensen meedoen. 

 

WMHC heeft zijn eigen zaalhockeyblaashal. Maar er wordt ook getraind in sporthallen in en rond Wageningen. Wanneer je je opgeeft voor zaalhockey ga je niet alleen trainen maar vanaf de E8 tallen ook competitie spelen. 

 

De competitie wordt gespeeld in de maanden december, januari en februari. Je speelt elke wedstrijddag (zaterdag of zondag) 2 wedstrijden. Ook voor de E6 tallen wordt een zaalhockeycompetitie georganiseerd in de vorm van een aantal (3 à 4) toernooiachtige dagen met een aantal korte wedstrijden. De F jeugd zal naast de wekelijkse trainingen ook 1 of 2 onderlinge toernooitjes spelen in onze eigen blaashal. 

Waarom zaalhockey?

  • Zaalhockey is goed voor je technische en tactische ontwikkeling;
  • Je blijft fit tijdens de winterstop;
  • Je houdt contact met je teamgenoten. 

Zaalhockey is gewoon heel leuk, houdt daarom onze site in de gaten zodat je op tijd kunt inschrijven! 

HULP GEVRAAGD
Hoewel het zaalseizoen maar kort is moet er veel geregeld worden. De zaalhockeycommissie kan daarom extra hulp gebruiken. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen bij de inschrijvingen en het organiseren van de wedstrijddagen (regelen zaalwachten, aanwezigheid van de materialen etc.) Deze werkzaamheden vinden plaats vanaf september tot ongeveer eind februari. 

Lijkt het je leuk om te helpen of wil je eerst meer informatie over de taken stuur dan een mail naar [email protected].  

 

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner