header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd Jun
29

Jongste jeugd WMHC sluit seizoen af met waterbaan

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 27 juni kwam de jongste jeugd van de Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC) bij elkaar voor een gezellige afsluiting van een bijzonder hockeyseizoen. Waar in voorgaande jaren een slot toernooi met 20 teams van andere clubs werd georganiseerd, was dit niet mogelijk dit jaar. En daarom besloot de club om een reeks onderlinge wedstrijdjes te organiseren op zaterdag ochtend en dit werd afgelopen zaterdag feestelijk afgesloten.

De kinderen, tussen de 6 en 10 jaar oud, begonnen met een potje hockey en konden zich daarna uitleven op een speciaal aangelegde waterbaan. Deze was neergezet op een van de velden en de watersproeier zorgde ervoor dat de baan goed glad was. ‘We wilden iets speciaals organiseren voor de kinderen omdat ze toch een wonderlijk hockeyseizoen hebben gehad. Gelukkig kon de jongste jeugd weer hockeyen sinds 29 april, en zijn ze dus alweer even actief. Maar bij elk seizoen hoort een mooie afsluiting’, aldus Rianne Buurman van de Jongste Jeugd Commissie van WMHC.

Dat de baan ook bij de kinderen in de smaak viel blijkt wel uit de reactie van Enna Wilschut, speelster van de meisjes E6: ‘De baan ging echt hard! En we zijn ook tegelijk met het hele team gegaan!’. Trouwens, niet alleen kinderen hebben de baan uitgeprobeerd, ook sommige ouders en coaches konden het niet laten.

De jeugd begint nu aan de zomerstop en de competitie begint weer in de eerste week van September. Dan bestaat ook de mogelijkheid voor kinderen om hockey uit te proberen.


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner