header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
29

Ingekomen stuk: Rookvrije Wageningen Campus - WMHC

Nieuws afbeelding

Beste mevrouw van Iersel,


Met deze mail informeer ik u, als secretaris van het bestuur WMHC, over de introductie van de rookvrije campus.


Op uw website zag ik dat WMHC al enige tijd rookvrij is. Vanaf 1 juli aanstaande is ook het terrein van Wageningen Campus, waar gebouwen van Wageningen University & Research (WUR) staan, rookvrij. WUR voert de rookvrije campus in naar aanleiding van een wijziging van de Tabaks- en rookwarenwet die roken niet meer toestaat op terreinen van onderwijsinstellingen. Dit geldt voor iedereen: studenten, medewerkers, bewoners, bezoekers en leveranciers. Er zijn geen uitzonderingen. Het rookverbod geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en geldt voor alle rook- en tabakswaar.


De introductie van de rookvrije campus heeft mogelijk ook gevolgen voor uw vereniging. Voor rokende leden of rokende bezoekers van uw vereniging geldt dat zij vanaf 1 juli 2020 niet meer mogen roken op Wageningen Campus; zij mogen het rookvrije terrein van Wageningen Campus dus niet (meer) gebruiken als uitwijkmogelijkheid om te roken.

 

Mocht u overlast ervaren van rokende medewerkers of studenten van WUR die vanuit Wageningen Campus uitwijken naar het terrein van uw vereniging dan verzoeken wij u vriendelijk dat te melden bij de WUR Servicedesk Facilities (bereikbaar via [email protected]of 0317-48 66 66).

 

De rookvrije zone op de campus is met borden aangegeven. Meer informatie, waaronder de plattegrond van het rookvrije terrein, vindt u op www.wur.nl.rookvrij.

 

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze email, dan kunt u contact met mij opnemen via dit emailadres of op onderstaand telefoonnummer.

 

Met vriendelijke groet,

Claire van Gemert

 

 

Claire van Gemert

Projectleider Rookvrije Campus

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

 

Wageningen University & Research
Corporate Governance & Legal Services

Building 104 / Room C.609

 

Droevendaalsesteeg 4

6708 PB Wageningen, The Netherlands

 

+31 (0)317 482380

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner