header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
7

Teamindelingen en trainingen seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Nieuwe teamindelingen

Ter voorbereiding van volgend seizoen zijn we met de Technisch Staf druk bezig met de nieuwe teamindelingen. Ondanks de Corona perikelen worden ook dit seizoen de indelingen op basis van evaluatiegesprekken en -formulieren van trainers en coaches gedaan en NIET op basis van selectietrainingen. Alle teamindelingen van de junioren en jongste jeugd worden op 15 juni a.s. bekend gemaakt via de website van WMHC/Lisa.


 

Trainingen tot aan de zomervakantie

Vanaf 15 juni trainen de teams in de nieuwe teamsamenstelling (in principe op de huidige trainingstijd van dat team – deze zijn terug te vinden op de site). Deze trainingen lopen door tot 3 juli. Nieuwe teams hebben hierdoor 3 weken de tijd om kennis te maken en alvast de basis te leggen voor een leuk nieuw seizoen na de zomervakantie. 


 

Zomeravond & zomerprogramma

Vanaf 3 juli stoppen de reguliere trainingen en start dit jaar ook voor de jeugd het ‘zomeravondhockey’ op de donderdagen. Wil je hieraan deelnemen, laat het ons weten via de link bij het bericht op de site hierover. Daarnaast zijn we achter de schermen ook nog bezig met een alternatief zomerprogramma om, gezien de huidige omstandigheden, het mogelijk te maken in de zomer te blijven hockeyen.

 


Start trainingen na de zomer

Op 10 augustus starten de selectieteams A en B met hun voorbereiding. De C en D selectieteams starten op 17 augustus. Alle overige teams starten in principe op 27 augustus weer met trainen.

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 


Met vriendelijke groet,

 

Jongste Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Nicole Jonk

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner