header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage Jun
3

KNHB Clubscheidsrechter Spelregel toets

Nieuws afbeelding

Beste 2de jaars B (of A),

 

Eindelijk mogen we weer trainen EN trainingspartijtjes spelen. Helaas nog zonder scheidsrechters…. maar dat gaat na de zomerstop veranderen!

 

Om goed voorbereid te zijn heeft de KNHB een nieuwe manier van opleiden geregeld om iedereen die 2de jaars B speelt of hoger te voorzien van de basis spelregels voor op het veld en in de zaal: de KNHB Clubscheidsrechter Spelregel toets.

 

De betreffende spelers hebben deze week een email ontvangen van de KNHB met een inlog-instructie (het mail adres wat bij ons, WMHC, in Lisa staat - kijk anders even bij het mail adres waar de factuur op binnenkomt).

 

Als je de stappen volgt (via de inlog instructie) dan kan je na het doornemen van de online presentatie in .pdf EN het kijken van de vele duidelijke video’s een proef examen downloaden. Er zit tevens een invul formulier bij (en ja, de juiste antwoorden ook :)

 

Wij, de scheidsrechter commissie van WMHC, gaan je helpen om later dit seizoen of bij de start van het nieuwe seizoen, een avond te plannen voor al je overige vragen (of de vragen die je fout had opnieuw uit te leggen).

 

Daarna plannen we voor jullie allemaal een officiële KNHB Clubscheidsrechter Spelregel toets avond in. Slagen voor deze Spelregel toets is noodzakelijk om speelgerechtigd te blijven.

 

Let op: het wil niet zeggen dat je dan ook moet fluiten, er zijn ook voldoende andere vrijwilligers taken.

 

Afhankelijk van de richtlijnen van de KNHB bepalen we later of we elkaar treffen eind dit seizoen of begin volgend seizoen.

 

TIP: Start alvast met de presentatie en maak het proefexamen.

 

Met sportieve groet,

 

De Scheidsrechtercommissie

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner