header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
2

Jeugd tot en met 18 jaar mag trainen zonder 1,5 m afstand

Nieuws afbeelding

Op 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar.

 

Voor deze groep geldt dat zij vanaf 1 juni niet langer de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden tijdens de trainingen. Voor jeugd tot en met 18 jaar gelden per 1 juni daarom de regels zoals die ook gelden bij de groep tot en met 12 jaar.

 

De KNHB vindt het belangrijk daarbij aan te geven dat het nog altijd niet toegestaan is wedstrijden of interne toernooien te organiseren. Wel kunnen de twee leeftijdscategorie├źn (t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar) nu tegelijkertijd of zelfs door elkaar heen op een veld trainen.

 

Per 1 juni geldt vanuit de KNHB voor hockeytrainingen op het veld voor jeugd tot en met 18 jaar GEEN beperking in het aantal personen.

 

Let op: personen van 19 jaar en ouder dienen te allen tijde de 1,5 meter afstand in acht te nemen, dus ook tijdens de eigen trainingen én tijdens het begeleiden van de jeugd op de velden! Tijdens trainingen van senioren blijft bovendien een maximaal aantal van 20 personen (inclusief begeleiding) per veld gelden.

 

Alle overige maatregelen (clubhuizen dicht, geen toeschouwers ed.) blijven onveranderd van kracht per 1 juni.


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner