header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
2

Zomeravondhockey gedurende de zomer

Nieuws afbeelding

Zomeravondhockey start weer op donderdag 9 juli vanaf 20:00 uur voor de senioren. Hoe we dat precies kunnen invullen is nog niet geheel duidelijk; de hoop is wel dat het clubhuis open mag qua horeca, maar dat weten we nog niet. 

De velden in de zomerperiode –donderdag 9 juli tot en met donderdag 6 augustus- zijn alleen op de donderdagavond open van 20.00-22.30.

 

Misschien ook voor junioren mogelijk

Doordat we in de tweede seizoenshelft weinig hebben kunnen hockeyen, willen we de mogelijkheid en interesse bekijken om zomeravondhockey voor de junioren te organiseren (natuurlijk niet zo laat op de avond). 

Bij zomeravondhockey worden er wedstrijdjes gespeeld met de leden die er zijn, gemixt, rekening houdend met leeftijd en soms niveau. Afhankelijk van het aantal mensen wordt gespeeld op een heel of een half veld en zonder scheidsrechter. Ben je een juniorspeler en zou je zomeravondhockey leuk vinden, meld je dan aan via deze link.

Bij voldoende deelname gaan we het proberen op te zetten. Dit zal dan op een andere avond en op een eerder tijdstip gehouden worden. 

 


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner