header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
9

Open trainingen op WMHC

Nieuws afbeelding


Ook dit jaar organiseert hockeyclub Wageningen (WMHC) weer open trainingen in de maanden mei en juni. 

Junioren van andere verenigingen die de hockeysport willen uitproberen of van club willen wisselen om bijv. op een hoger niveau te kunnen spelen, kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze open trainingen. 

Al vele jaren maken junioren (en senioren) gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij WMHC. 

Het is de ambitie van WMHC om met de eerste lijn jeugdteams op het hoogste niveau van Nederland uit te komen. 

Dames 1 speelt momenteel overgangsklasse en Heren 1 komt uit in de tweede klasse. 

Ook bij de senioren teams zijn er mogelijkheden je te ontwikkelen. WMHC heeft een regiofunctie en staat open voor alle aanmeldingen. 

Bewust kiezen wij niet voor centrale (selectie)trainingen maar voor een meer persoonlijke benadering. Je kunt vrijblijvend meetrainen en direct voelen hoe het is te hockeyen bij een vereniging waar opleiden en sportieve prestaties centraal staan. Je kunt direct de sfeer proeven en kennismaken met wellicht toekomstige teamgenoten. Na afloop informeren we je graag over de mogelijkheden die we voor je zien binnen Wageningen. Dit doen we op 1,5 meter afstand of via een online chat want vanzelfsprekend wordt getraind volgend de KNHB en gemeentelijke richtlijnen in tijden van Corona. 

Wij hebben dan ook onze eigen richtlijnen voor trainers en spelers welke van te voren kenbaar gemaakt worden.

Wageningen werkt aan de hand van een opleidingsplan voor de D t/m A jeugd. Dit plan omvat techniek, tactiek, fysiek en ook mentale aspecten. Invulling aan dit plan wordt gegeven door gekwalificeerde trainers. 

Onze junioren meisjes lijn kent ook een Jong Wageningen. Dit team traint 1 keer per week (extra) en hierin spelen talentvolle speelsters van C1, B1 en A1. Regelmatig speelt dit team oefenwedstrijden tegen Dames teams uit de eerste klasse.

Heb je interesse stuur dan een mail met informatie over je hockey-ervaring en ambitie naar: [email protected]

 

We nodigen je dan graag uit voor een open training bij Wageningen!

 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner