header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Mei
1

Start maandag 4 mei trainingen C- B- en A-jeugd

Nieuws afbeelding

Wekenlang hadden ze ernaar uitgekeken, weer het veld op met stick en bal. Gisteren was het eindelijk dan zover. In de middag verschenen de eerste kinderen op de club. De vrijwilligers, herkenbaar in gele hesjes, vingen ze op en begeleidden ze naar de velden. Daar stonden de co√∂rdinatoren en trainers klaar om met ze aan de slag te gaan. Het was een heerlijk schouwspel van hockeyende kinderen. Dankzij de inspanningen van veel mensen zijn we dus weer aan het hockeyen. De aangegeven looproutes en aanwijzingen werden goed opgevolgd. Veel dank ook aan alle vrijwilligers, trainers en de ouders. 

Let op
Omdat ouders/verzorgers niet aan de zijlijn mogen blijven staan, vinden we het belangrijk dat ouders/verzorgers goed telefonisch bereikbaar moeten zijn indien er iets gebeurd. Controleer daarom alle contactgegevens in Lisa. 

Houd de website de komende periode goed in de gaten voor eventuele wijzigingen. 


Start maandag 4 mei trainingen C- B- en A-jeugd

Na deze succesvolle herstart met de jongste jeugd en D-jeugd, volgen op 4 mei de C-, B-, en A teams. Het schema hiervoor zal aanstaande weekend op de website en app geplaatst worden. Houd die dus goed in de gaten voor de juiste informatie.

Op maandag 4 mei gaan alle trainingen door volgens schema (dat van het weekend bekend gemaakt zal worden).

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner