header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Feb
18

Bericht van de sponsorcommissie

Nieuws afbeelding Wij zijn verheugd met de ondertekening voor een nieuwe clubsponsoringperiode van 3 jaar door Edwin & Astrid Holtrop, Plus Holtrop Bennekom, dit in het bijzijn van Peter van Nierop namens sponsorcommissie.Van harte welkom bij PLUS Edwin en Astrid Holtrop in Bennekom,

Wij zijn sinds 13 juli 2015 de trotse eigenaren van deze geweldige PLUS supermarkt. De PLUS is sinds januari 2014 gevestigd in Bennekom. Vele jaren daarvoor werd de supermarkt gerund door de familie Snetselaar onder de C1000 vlag.
Voordat wij, Edwin en Astrid Holtrop, in Bennekom aan ons avontuur begonnen, hebben wij 16 jaar een C1000 supermarkt in het Friese Heerenveen gerund. Nadat het C1000 tijdperk allemaal was afgerond en er contacten waren met de PLUS organisatie begon het supermarkt bloed toch weer te kriebelen.
Wij denken dat wij in Bennekom ons enthousiasme kwijt kunnen om er een mooie PLUS supermarkt van te maken.

Onze winkel heeft ruime paden, zeer klantvriendelijke medewerkers, een ruim assortiment, goede versafdelingen met gekwalificeerde medewerkers, kortom teveel om op te noemen.
Daarnaast hebben wij onze boodschappen service. U kunt zelf uw boodschappen doen en ze dan thuis laten bezorgen, maar u kunt ook uw boodschappen doen via onze bestelsite (
www.plus.nl) en deze dan zelf ophalen of thuis laten bezorgen. Wij hebben als extra service ook PLUS EXPRESS: dan heb je 2 uur later je boodschappen al in huis.
Vele mogelijkheden dus om uw boodschappen thuis te krijgen.
Verder hebben wij in onze winkel de mogelijkheid van zelf-scannen. U kunt uw boodschappen tijdens het winkelen al zelf scannen en dan afrekenen bij de speciale zelf-scan kassa. DIT BESPAART U TIJD.

Hopelijk hebben wij u kunnen overtuigen om een bezoek aan onze PLUS Edwin en Astrid Holtrop te brengen en dan op een aangename manier boodschappen te doen.

Edwin en Astrid Holtrop en medewerkers


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner