header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Feb
17

Start voorbereiding seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Terwijl de winterstop bijna ten einde is, willen we jullie alvast over de start van het volgende seizoen informeren (2020-2021). WMHC vindt een goede start en balans tussen intensief hockeyen en een goede rust belangrijk. Immers een goede start vermindert niet alleen de kans op blessures, je wordt er ook beter, sneller en fitter van. Het is ook zo dat een lichaam aan het einde van een seizoen rust nodig heeft met de nodige ontspanning en relaxte activiteiten. Wij vinden een goede zomervakantie dan ook van belang. Wij hopen dat de zomerstop bijdraagt aan het mentaal en fysiek opladen voor een nieuw school- en hockeyjaar. Wij hebben helaas geen invloed op de regio's waar we als WMHC in verband met de zomervakantie in vallen. Verder is het bij de KNHB zo geregeld dat de prestatiedruk vooral in het begin van het seizoen ligt. Teams kwalificeren zich juist dan voor de diverse vervolgcompetities.

 

Ons streven en ambitie voor de eerste-lijn teams is om zo hoog mogelijk te kunnen spelen. Derhalve willen we dat ze zich optimaal voorbereiden op de competitiestart. 

 

De KNHB competitie start vermoedelijk op zaterdag 30 augustus (Topklasse en Sub-Topklasse A&B) en zaterdag 5 september (overige teams). Dit betekent dat, als wij een goede voorbereiding willen creëren voor onze leden uit de eerste-lijn teams, we hen vragen eerder terug te zijn van vakantie, zodat zo vroeg mogelijk met volledige teams gestart kan worden aan de voorbereiding. 

Spelen in een selectieteam is niet geheel vrijblijvend. De vereniging investeert in selectieteams en verwacht daarvoor wat terug. Een lid van een selectieteam dient o.a. alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig te zijn. Als je niet aanwezig bent, kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches in overleg met de TC maatregelen moeten nemen. 

We verwachten dat de spelers die komend seizoen gaan spelen in A1 en B1 op 10 augustus terug zijn. De spelers die komend seizoen uit zullen komen in C1 en D1 verwachten we op 17 augustus weer terug. De trainingsweek die elk jaar plaats vindt zal in de week van 17 augustus gehouden worden. Deze week wordt afgesloten met het Tophockeytoernooi van WMHC op 22 en 23 augustus. 

 

Wijzigingen kunnen plaatsvinden als blijkt dat de definitieve planning van de KNHB anders is dan nu aangenomen. We zullen dit dan zsm communiceren.

 

Ook spelers uit een breedte team kunnen komend seizoen in een selectieteam geplaatst worden. Ook voor deze spelers gelden deze data. Mocht een speler niet in een selectieteam willen spelen of zijn er vragen? Dit kan via [email protected]

 

Wij hopen hiermee jullie tijdig en voldoende te hebben geïnformeerd. 

 

Met vriendelijke groet,

Marlou van Iersel bestuurslid HTZ

Nicole Jonk TM WMHC
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner